Ons atelier

Waar kwaliteit gewaarborgd wordt.

Maak afspraak

Over Deco Janssens

Het is voor ons een uitdaging om de totale inrichting van uw woning of werkruimte te verzorgen.

Met passie en vakkennis staat ons team klaar om u te helpen bij het ontwerp en de realisatie van een totaalplaatje voor uw interieur. Van textielinterieur, over behang en verf tot tapijt op maat en meubilair.

Samen met u creëren we uw leefruimte volgens de filosofie die u beoogt, samen leggen we de juiste accenten en kiezen we de juiste kleuren. Zo bouwen we een authentiek en persoonlijk resultaat.

De mensen achter Deco Janssens

Ons familiebedrijf werkt met kennis van zaken en een schat aan ervaring.
Samen vormen we een functioneel, vakkundig, creatief & communicatief TRIO.
Wij zetten alles in het werk om u een langblijvend goed gevoel te geven, energie voor elke dag.

Walter Janssens
Walter Janssens
Onze zaakvoerder en decorateur. Sinds meer dan 35 jaar werkzaam met raad en daad in interieur. Walters’ bouwkundige kennis en praktische ingesteldheid maken van hem de ruggengraat van Deco Janssens. Extra vaardigheden als stofferen, automatisatie, plaatsen van systemen geven hem extra voeling met de werkelijkheid.
Ingrid De Page
Ingrid De Page
Met open geest, liefde voor mensen en hun taal, verzorgt Ingrid de communicatie. Met creativiteit en gevoel voor esthetiek werkt zij als denk tank aan uw interieur. Van het invullen van plannen over interieur ontwerp tot het finale voorstel, van het uitzoeken van de juiste stukken tot de opvolging van uit te voeren werkzaamheden.
Christelle Pitillion
Christelle Pitillion
Met affectie voor de klant en kennis van zaken werkt Christelle reeds meer dan 20 jaar bij Deco Janssens. Samen met Walter brengt ze ontwerpen en patronen tot stand en verwerkt de materialen en textiel tot in de perfectie. Elke keer een nieuwe creatie.

Wanneer doet u beroep op ons?

U heeft plannen voor het inrichten van een nieuwbouw, de herinrichting van bestaande ruimtes of u zoekt een nieuwe kijk op de ruimtes.  Schakel ons zo snel mogelijk in ook al werkt u reeds met een architect. Als interieurvormgever vormen wij een 2e vertrouwenspersoon in ons eigen vakgebied.  Een totaalaanpak zorgt ervoor dat de inrichting op de meest efficiënte wijze vorm krijgt. U leert ons beter kennen via een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Maak afspraak

Samenwerking

Wij werken samen met schilder teams, een schrijnwerker, een schuur en lakwerk bedrijf, een confectie atelier voor grote stukken, een verlichtingsspecialist en elektricien.

Maak afspraak